суботу, 26 березня 2011 р.

Прес-анонс






Прес-анонс
 Асоціація імплантологів України - ветеранам Другої світової війни та УПА

Всеукраїнська благодійна акція «Якість життя для наших батьків» з безкоштовного вживлення зубних імплантантів та протезування ветеранам Другої світової війни та УПА
29 березня  2011 року у м.Івано-Франківську 

Асоціація імплантологів України спільно з Асоціацією приватних стоматологів за підтримки МОЗ України та  Івано-Франківської  Обласної державної адміністрації  проведе безкоштовне вживлення зубних імплантантів та протезування  ветеранам Другої світової війни та УПА у рамках Всеукраїнської благодійної акції «Якість життя для наших батьків» на   базі  Обласної клінічної лікарні та кафедри ортопедичної стоматології Івано-Франківського Національного медичного університету.
В Україні люди похилого віку мають велику потребу в зубному протезуванні. Статистика свідчить, що 50% наших громадян після 65 років  вже повністю беззубі, а відтак не можуть повноцінно харчуватись, спілкуватись, навіть посміхатися. Це величезна біда. Але сучасна стоматологія знає, як їй зарадити. Метод стоматологічної імплантації дає змогу істотно поліпшити якість життя людям у яких відсутні зуби. Імплантант – це, умовно кажучи, корінь зуба, на якому можна закріпити зубний протез. Виготовляють його з титану, який є абсолютно безпечним та використовується в медицині вже багато років. Такий імплантант приживляється в кісткову тканину щелепи «як рідний». Імплантація дає можливість позбутися знімних протезів. Штучні зуби, фіксовані на імплантантах, не потрібно знімати, вони  потребують такого ж догляду  як і  справжні зуби. Людина знову може нормально їсти, спілкуватися, усміхатися, тобто жити повноцінним життям. Ця методика була запропонована більш ніж 45 років тому у Швеції та впродовж останніх 20 років стала загально визнаною та науково обґрунтованою. І що дуже важливо – вік не є обмеженням для стоматологічної імплантації! У деяких розвинутих країнах світу беззубих людей прирівняли до інвалідів та впровадили такі соціальні стандарти, згідно яких стоматологічна імплантація для беззубих людей є безоплатною.

«Можливо, такі соціальні стандарти для беззубих людей будуть найближчим часом впроваджені і в нашій країні. Принаймні, ми робимо усе можливе для того, щоб наші громадяни були проінформовані  про можливості стоматологічної імплантації» - вважає ініціатор акції, президент Асоціації імплантологів України, д.м.н., професор, Ярослав Заблоцький.   Протягом дня лікарі-добровольці з усіх областей України, в операційних Івано-Франківської Обласної Клінічної Лікарні    операції по вживленню зубних імплантантів   ветеранам Другої світової війни та УПА. ОКЛ надає для проведення акції 18 операційних блоків, а також медики  проведуть відбір, обстеження, госпіталізацію, анестезіологічний  та післяопераційний супровід ветеранів.   Як зазначив Міністр Охорони Здоров’я України І. М. Ємець, -  «Благодійність є характерною  рисою  світового бізнесу та соціального життя.  Приємно, що в Україні теж високо цінується професійна, людська та громадянська гідність, яка втілюється у принципі: «Живучи в суспільстві, не можна залишатися поза ним». Тому величезної шани та поваги заслуговують ініціатори та учасники  Всеукраїнської благодійної акції «Якість життя для наших батьків.» Впевнений, що ви і надалі будете віддавати всі свої сили, знання та досвід зміцненню здоров'я співвітчизників та покращенню якості їх життя. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею!» Акція «Якість життя для наших батьків» відбулася вже у Сімферополі, Києві, Одесі, Львові, Севастополі, Дніпропетровську та триватиме до 2012 року в усіх обласних центрах України.


  Додаткова інформація та акредитація для ЗМІ за тел.: +380672306859, +380995452336
Керівник прес-служби Асоціації імплантологів   Олена Якименко 

Немає коментарів:

Дописати коментар