пʼятницю, 4 лютого 2011 р.

Всеукраїнська благодійна акція «Якість життя для наших батьків» у Дніпропетровську ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ




Прес-анонс

Асоціація імплантологів України - ветеранам Другої світової війни

Всеукраїнська благодійна акція «Якість життя для наших батьків» з безкоштовного вживлення зубних імплантатів та протезування ветеранам Другої світової війни

09 лютого  2011 року у м. Дніпропетровську  на   базі  Обласної клінічної лікарні ім. І.І.Мечнікова та Міської стоматологічної поліклініки №1 Асоціація імплантологів України спільно з Асоціацією приватних стоматологів за підтримки МОЗ України та  Дніпропетровської  Обласної державної адміністрації  проведе безкоштовне вживлення зубних імплантатів та протезування  ветеранам Другої світової війни у рамках всеукраїнської благодійної акції «Якість життя для наших батьків».

Організаторі акції запрошують усіх небайдужих на ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЮ,  яка відбудеться 10 лютого з 14.00-15.00 у прес-центрі інформаційної агенції «Новий міст» м. Дніпропетровськ.

В Україні люди похилого віку мають велику потребу в стоматологічній допомозі. Статистика свідчить, що 50% наших громадян після 65 років беззубі, а відтак не можуть повноцінно харчуватись, спілкуватись, навіть посміхатися. Це величезна біда. Але сучасна стоматологія знає, як їй зарадити. Метод дентальної імплантації дає змогу істотно поліпшити якість життя. Імплантат – це, умовно кажучи, корінь зуба, на його основі можна здійснити протезування. Виготовляють його з хімічно чистого титану чи деяких інших біоінертних матеріалів. Такий імплантат приживляється в кісткову тканину щелепи «як рідний». Організм його «не бачить» і, відповідно, відкидати не може. Імплантація, що прийшла на заміну знімним протезам, нині є найоптимальнішим методом заміщення втрачених зубів. Штучні зуби, фіксовані на імплантатах, не потрібно знімати, вони не потребують особливого догляду і слугують як справжні. Людина знову може нормально їсти, спілкуватись, усміхатися, тобто жити повноцінним життям. Президент  Асоціація імплантологів України - Ярослав Заблоцький звернувся до медичної громадськості України: “…В рамках акції, присвяченій 65-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні, члени Асоціації імплантологів України, які працюють у державних, приватних, військових і університетських закладах країни, готові безкоштовно провести дентальну імплантацію ветеранам.” …Так розпочалась акція «Якість життя для наших батьків. Протягом дня лікарі-добровольці, учасники акції, в операційних ОКЛ ім.І.І.Мечнікова зроблять 34 операції імплантації зубів ветеранам Другої світової війни та дітям війни віком від 70 до 93 років. Одночасно буде задіяно 10 операційних блоків – 17 операційних місць. Працюватимуть 25 хірургічно-ортопедичних бригад (у кожній - лікар-хірург, лікар-ортопед та два асистенти) і 10 бригади анестезіологів. 34 ветеранам планується встановити 136 імплантатів, на основі яких в той же день буде здійснено безкоштовне зубопротезування.

Своєю акцією Асоціація імплантологів України хоче привернути увагу до потреб ветеранів, які заслуговують найвищої поваги і захисту держави. Акція «Якість життя для наших батьків» відбулася у м.Києві, Одесі, і та Львові та АР Крим. Благодійна акція «Якість життя для наших батьків» триватиме впродовж року в усіх обласних центрах України.

Акредитація  для журналістів та додаткова інформація  за телефоном: +38067 230 68 59
Контактна особа - Олена Якименко  

Немає коментарів:

Дописати коментар